Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

Σεμινάρια μελισσοκομίας στη Ρόδο.

Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Ρόδου «Η ΚΥΨΕΛΗ»
σε συνεργασία με το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης
Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ διοργανώνουν
Σεμινάριο Μελισσοκομίας αρχαρίων
διάρκειας 20 ωρών .


Το πρόγραμμα εντάσσεται στο έργο «Προγραμματα Επαγγελματικης Καταρτισης για Ανεργους, Εργαζομενους και Αυτοαπασχολουμενους στο Νομο Δωδεκανησου» με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου από ιδίους πόρους
Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της εταιρείας «Μελισσοκομική Δωδεκανήσου» (Παστίδα), το διάστημα 5-2-2014 έως 22-2-2014 κάθε Τετάρτη απόγευμα 6-9 και Σάββατο πρωί 11-2.
Θα περιλαμβάνει εκπαίδευση από έμπειρους εκπαιδευτές τόσο σε θεωρητικό επίπεδο όσο και σε πρακτικό. Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.
Οι αιτήσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα θα γίνονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.katartisi-pnai.gr
Την τελευταία ημέρα του σεμιναρίου (Σαββάτο 22 Φεβρουαρίου) θα γίνει ημερίδα μελισσοκομίας με συμμετοχή καταξιωμένων επαγγελματιών μελισσοκόμων και καθηγητών, την οποία μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι οι μελισσοκόμοι, αρχάριοι και έμπειροι. Το ίδιο απόγευμα του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη Μελένια Βραδιά με την κοπή της πίτας του Συλλόγου.
Οι εκδηλώσεις αυτές (Σεμινάριο αρχαρίων, Ημερίδα, Μελένια Βραδιά) εντάσσονται στην πρωτοβουλία ΡΟΔΟΣ – Μήνας Μελισσοκομίας 2014 και απευθύνονται τόσο στους επαγγελματίες όσο και στους ερασιτέχνες μελισσοκόμους, αλλά και στους φίλους του πολυτιμότερου εντόμου στον κόσμο, της μέλισσας.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Πρόεδρο του Μελισσοκομικού Συλλόγου κ. Νίκο Μελισσουργό τηλεφ. 22410-48200.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου